Dzisiaj jest 19 cze 2021, 23:20

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Funbox 6 - jak wymusić adresy DNS w LAN
Post: 9 cze 2021, 23:44 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 9 cze 2021, 23:43
Posty: 1
Czy da się w Funboxie 6 jakoś np. manipulując JS na stronie, zmienić "nie zmienialne" wartości na takie jakie mi odpowiadają. Brakuje również przycisku zapisywania.
Dla mnie to zbyt skomplikowane. Mogę udostępnić HTML i wczytane skrypty. Wydaje mi się, że to kwestia znalezienia i aktualizacji dwóch wartości


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Funbox 6 - jak wymusić adresy DNS w LAN
Post: 11 cze 2021, 11:21 
Offline
Przyjaciel openrouter.info
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 13:03
Posty: 691
Lokalizacja: Wrocław
Nic z tym raczej nie zrobisz. Trzeba było brać OLT i podłączyć swój router.

_________________
Linksys WRT1900AC: OpenWrt 19.07.2
JetWay JC390F841AA34B: OpenWrt 19.07.2


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
designed by digi-led.pl
...Copyright © 2010-2013, Ekipa openrouter.info