Dzisiaj jest 24 paź 2020, 10:58

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: TP-Link TD-W8970 16MB flash
Post: 8 paź 2020, 15:07 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 5 mar 2011, 13:00
Posty: 136
Potrzebuję pomocy w przystosowaniu obrazu z TP-Link TD-W8970 do kości 16 MB
Poniżej przesyłam zrzut kości 8MB w zgraną czystą wersją openwrt oraz zrzut kości 16MB do której potrzebuję przenieść zawartość z rozszerzeniem miejsca.

https://www.dropbox.com/s/5mei1qxh8age7n1/8MB.bin?dl=0
https://www.dropbox.com/s/cd4v70cb46dkabv/16MB.bin?dl=0


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-Link TD-W8970 16MB flash
Post: 8 paź 2020, 15:45 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13765
Lokalizacja: Warszawa
Zmieniłeś dts i skompilowałeś od nowa system?

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-Link TD-W8970 16MB flash
Post: 8 paź 2020, 15:49 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 5 mar 2011, 13:00
Posty: 136
Nie, na oryginalnej kości wgrany całkowicie czysty system bez żadnych modyfikacji.


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-Link TD-W8970 16MB flash
Post: 8 paź 2020, 16:04 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13765
Lokalizacja: Warszawa
Więc ci nie zobaczy całej kosci, bo w sofcie jest na sztywno podział na partycje.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-Link TD-W8970 16MB flash
Post: 8 paź 2020, 16:15 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 5 mar 2011, 13:00
Posty: 136
Mają pełny zrzut org flash da się to poskładać w hexedytorze w całość ?


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-Link TD-W8970 16MB flash
Post: 8 paź 2020, 16:30 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13765
Lokalizacja: Warszawa
No nie, potrzebujesz podział flash w dts zmienić i to skompilować dla nowej kości. Później dopiero takiego coś możesz w nowej kości odpowiednio umieścić.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: wiech1958 i 10 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
designed by digi-led.pl
...Copyright © 2010-2013, Ekipa openrouter.info