Dzisiaj jest 13 lip 2020, 09:08

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: TP-LINK TL-WR710N
Post: 25 lip 2013, 15:28 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13694
Lokalizacja: Warszawa
PS. Alternatywą do niego jest DIR-505, 8MB/64MB/400MHz, też ar71xx

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-LINK TL-WR710N
Post: 25 lip 2013, 15:32 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 lut 2012, 22:24
Posty: 2090
Lokalizacja: Warszawa
obsy pisze:
PS. Alternatywą do niego jest DIR-505, 8MB/64MB/400MHz, też ar71xx

Tak, w D-Linku też siedzi AR9331. Ale czy jest alternatywą? Na pewno nie cenową...

_________________
Modyfikacja U-Boot dla routerów (gotowe obrazy)
Overclocking ZyXEL NSA310

Podejmę się naprawy każdego routera, wymienię RAM i FLASH na większy


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-LINK TL-WR710N
Post: 25 lip 2013, 17:12 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 30 gru 2010, 02:43
Posty: 429
D-Link wygląda całkiem fajnie z tymi 64MB RAM ale przy tej cenie to powinien być klientem sieci DLAN+AP (zresztą tylko taki sens widzę zastosowania na przyszłość takich urządzeń przy takim progu cenowym). W TL nie podoba mi się sposób zasilania (adapter USB byłby lepszym rozwiązaniem), na duży plus 2-porty LAN. Co do RAM to za mało-tu @pepe2k będzie miał co robić :D . Cenowo to nie wiem czy ktoś dorówna TL? :)


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-LINK TL-WR710N
Post: 25 lip 2013, 17:35 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13694
Lokalizacja: Warszawa
Cenowo to mało co tp-linka przebije :)

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-LINK TL-WR710N
Post: 25 lip 2013, 21:53 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 lut 2012, 22:24
Posty: 2090
Lokalizacja: Warszawa
W końcu znalazłem chwilę żeby się podlutować, bootlog z oryginalnego firmware:

U-Boot 1.1.4 (Apr 19 2013 - 15:56:20)

AP121 (ar9330) U-boot

DRAM:  32 MB
led turning on for 1s...
id read 0x100000ff
flash size 8388608, sector count = 128
Flash:  8 MB
Using default environment

In:    serial
Out:   serial
Err:   serial
Net:   ag7240_enet_initialize...
No valid address in Flash. Using fixed address
No valid address in Flash. Using fixed address
: cfg1 0x5 cfg2 0x7114
eth0: 00:03:7f:09:0b:ad
ag7240_phy_setup
eth0 up
: cfg1 0xf cfg2 0x7214
eth1: 00:03:7f:09:0b:ad
athrs26_reg_init_lan
ATHRS26: resetting s26
ATHRS26: s26 reset done
ag7240_phy_setup
eth1 up
eth0, eth1
Autobooting in 1 seconds
## Booting image at 9f020000 ...
   Uncompressing Kernel Image ... OK

Starting kernel ...

Booting AR9330(Hornet)...<0>
Linux version 2.6.31--LSDK-9.2.0.312 (root@localhost.localdomain) (gcc version 4.3.3 (GCC) ) #1 Fri Apr 19 15:59:46 CST 2013
flash_size passed from bootloader = 8
CPU revision is: 00019374 (MIPS 24Kc)
Determined physical RAM map:
 memory: 02000000 @ 00000000 (usable)
User-defined physical RAM map:
 memory: 02000000 @ 00000000 (usable)
Zone PFN ranges:
  Normal   0x00000000 -> 0x00002000
Movable zone start PFN for each node
early_node_map[1] active PFN ranges
    0: 0x00000000 -> 0x00002000
Built 1 zonelists in Zone order, mobility grouping on.  Total pages: 8128
Kernel command line: console=ttyS0,115200 root=31:02 rootfstype=squashfs init=/sbin/init mtdparts=ar7240-nor0:128k(u-boot),1024k(kernel),6912k(rootfs),64k(config),64k(ART) mem=32M
PID hash table entries: 128 (order: 7, 512 bytes)
Dentry cache hash table entries: 4096 (order: 2, 16384 bytes)
Inode-cache hash table entries: 2048 (order: 1, 8192 bytes)
Primary instruction cache 64kB, VIPT, 4-way, linesize 32 bytes.
Primary data cache 32kB, 4-way, VIPT, cache aliases, linesize 32 bytes
Writing ErrCtl register=00000000
Readback ErrCtl register=00000000
Memory: 29988k/32768k available (1785k kernel code, 2780k reserved, 511k data, 112k init, 0k highmem)
Hierarchical RCU implementation.
NR_IRQS:128
plat_time_init: plat time init done
Calibrating delay loop... 266.24 BogoMIPS (lpj=532480)
Mount-cache hash table entries: 512
NET: Registered protocol family 16
===== ar7240_platform_init: 0


Whoops! This kernel is for product wr703 v1.0!

bio: create slab <bio-0> at 0
usbcore: registered new interface driver usbfs
usbcore: registered new interface driver hub
usbcore: registered new device driver usb
NET: Registered protocol family 2
IP route cache hash table entries: 1024 (order: 0, 4096 bytes)
TCP established hash table entries: 1024 (order: 1, 8192 bytes)
TCP bind hash table entries: 1024 (order: 0, 4096 bytes)
TCP: Hash tables configured (established 1024 bind 1024)
TCP reno registered
NET: Registered protocol family 1
AR7240 GPIOC major 0
squashfs: version 4.0 (2009/01/31) Phillip Lougher
msgmni has been set to 58
alg: No test for lzma (lzma-generic)
alg: No test for stdrng (krng)
io scheduler noop registered
io scheduler anticipatory registered
io scheduler deadline registered
io scheduler cfq registered (default)
Serial: 8250/16550 driver, 1 ports, IRQ sharing disabled
ttyS0: detected caps 00000000 should be 00000100
serial8250.0: ttyS0 at MMIO 0xb8020000 (irq = 19) is a 16550A
console [ttyS0] enabled
PPP generic driver version 2.4.2
NET: Registered protocol family 24
5 cmdlinepart partitions found on MTD device ar7240-nor0
Creating 5 MTD partitions on "ar7240-nor0":
0x000000000000-0x000000020000 : "u-boot"
0x000000020000-0x000000120000 : "kernel"
0x000000120000-0x0000007e0000 : "rootfs"
0x0000007e0000-0x0000007f0000 : "config"
0x0000007f0000-0x000000800000 : "ART"
->Oops: flash id 0x1c3017 .
ehci_hcd: USB 2.0 'Enhanced' Host Controller (EHCI) Driver
Port Status 1c000004
ar7240-ehci ar7240-ehci.0: ATH EHCI
ar7240-ehci ar7240-ehci.0: new USB bus registered, assigned bus number 1
ehci_reset Intialize USB CONTROLLER in host mode: 3
ehci_reset Port Status 1c000000
ar7240-ehci ar7240-ehci.0: irq 3, io mem 0x1b000000
ehci_reset Intialize USB CONTROLLER in host mode: 3
ehci_reset Port Status 1c000000
ar7240-ehci ar7240-ehci.0: USB 2.0 started, EHCI 1.00
usb usb1: configuration #1 chosen from 1 choice
hub 1-0:1.0: USB hub found
hub 1-0:1.0: 1 port detected
usbcore: registered new interface driver usbhid
usbhid: v2.6:USB HID core driver
Ooops, why the devices couldn't been initialed?
TCP cubic registered
NET: Registered protocol family 17
802.1Q VLAN Support v1.8 Ben Greear <greearb@candelatech.com>
All bugs added by David S. Miller <davem@redhat.com>
ar7240wdt_init: Registering WDT success
VFS: Mounted root (squashfs filesystem) readonly on device 31:2.
Freeing unused kernel memory: 112k freed

init started:  BusyBox v1.01 (2012.11.26-07:26+0000) multi-call binary
This Board use 2.6.31
xt_time: kernel timezone is -0000
nf_conntrack version 0.5.0 (512 buckets, 5120 max)
ip_tables: (C) 2000-2006 Netfilter Core Team
insmod: cannot open module `/lib/modules/2.6.31/kernel/iptable_raw.ko': No such file or directory
insmod: cannot open module `/lib/modules/2.6.31/kernel/flashid.ko': No such file or directory
PPPoL2TP kernel driver, V1.0
PPTP driver version 0.8.3
insmod: cannot open module `/lib/modules/2.6.31/kernel/harmony.ko': No such file or directory

 (none) mips #1 Fri Apr 19 15:59:46 CST 2013 (none)
(none) login: Now flash open!
Now flash open!
ATHR_GMAC: Length per segment 1536
ATHR_GMAC: fifo cfg 3 01f00140
2
ATHR_GMAC: Max segments per packet :   1
ATHR_GMAC: Max tx descriptor count :   40
ATHR_GMAC: Max rx descriptor count :   96
ATHR_GMAC: Mac capability flags    :   4D83
1
ATHR_GMAC: Max segments per packet :   1
ATHR_GMAC: Max tx descriptor count :   40
ATHR_GMAC: Max rx descriptor count :   252
ATHR_GMAC: Mac capability flags    :   4403
athr_gmac_ring_alloc Allocated 640 at 0x81e7b800
athr_gmac_ring_alloc Allocated 4032 at 0x81d58000
Setting Drop CRC Errors, Pause Frames and Length Error frames
Setting PHY...mac 0
athr_gmac_ring_alloc Allocated 640 at 0x81e7b400
athr_gmac_ring_alloc Allocated 1536 at 0x81f25000
athr_gmac_mii_setup: MDC check failed
Setting Drop CRC Errors, Pause Frames and Length Error frames
ATHRS26: resetting s26
ATHRS26: s26 reset done
++++ athrs26_igmp_setup once
vtable vid: 0x00000002, bitmap 0x00000003
vtable vid: 0x00000004, bitmap 0x00000005
vtable vid: 0x00000006, bitmap 0x00000007
vtable vid: 0x00000008, bitmap 0x00000009
vtable vid: 0x0000000a, bitmap 0x0000000b
vtable vid: 0x0000000c, bitmap 0x0000000d
vtable vid: 0x0000000e, bitmap 0x0000000f
vtable vid: 0x00000010, bitmap 0x00000011
vtable vid: 0x00000012, bitmap 0x00000013
vtable vid: 0x00000014, bitmap 0x00000015
vtable vid: 0x00000016, bitmap 0x00000017
vtable vid: 0x00000018, bitmap 0x00000019
vtable vid: 0x0000001a, bitmap 0x0000001b
vtable vid: 0x0000001c, bitmap 0x0000001d
vtable vid: 0x0000001e, bitmap 0x0000001f
vtable vid: 0x00000020, bitmap 0x00000021
++ PVID: 0x0000001a, bitmap: 0x0000001f
++ PVID: 0x0000001a, bitmap: 0x0000001f
++ PVID: 0x0000001c, bitmap: 0x0000001f
++ PVID: 0x0000001e, bitmap: 0x0000001f
++ PVID: 0x00000020, bitmap: 0x0000001f
Setting PHY...mac 1
device eth0 entered promiscuous mode
athr_gmac_ring_free Freeing at 0x81e7b800
athr_gmac_ring_free Freeing at 0x81d58000
athr_gmac_ring_alloc Allocated 640 at 0x81e7b800
athr_gmac_ring_alloc Allocated 4032 at 0x81d58000
Setting Drop CRC Errors, Pause Frames and Length Error frames
Setting PHY...mac 0
Now flash open!
athr_gmac_ring_free Freeing at 0x81e7b400
athr_gmac_ring_free Freeing at 0x81f25000
athr_gmac_ring_alloc Allocated 640 at 0x81e7b400
athr_gmac_ring_alloc Allocated 1536 at 0x81f25000
athr_gmac_mii_setup: MDC check failed
Setting Drop CRC Errors, Pause Frames and Length Error frames
Setting PHY...mac 1
====>>>>DHCP start.dhcpc.c,dhcpcStart,729
====>>>>DHCP end.dhcpc.c,dhcpcStart,789
nf_conntrack_rtsp v0.6.21 loading
nf_nat_rtsp v0.6.21 loading
asf: module license 'Proprietary' taints kernel.
Disabling lock debugging due to kernel taint
ath_hal: 0.9.17.1 (AR9380, DEBUG, REGOPS_FUNC, WRITE_EEPROM, 11D)
ath_rate_atheros: Copyright (c) 2001-2005 Atheros Communications, Inc, All Rights Reserved
ath_dev: Copyright (c) 2001-2007 Atheros Communications, Inc, All Rights Reserved
ath_ahb: 9.2.0_U5.508 (Atheros/multi-bss)
Boostrap clock 25MHz
ar9300RadioAttach: Need analog access recipe!!
Restoring Cal data from Flash
ath_get_caps[4735] rx chainmask mismatch actual 1 sc_chainmak 0
ath_get_caps[4710] tx chainmask mismatch actual 1 sc_chainmak 0
wifi0: Atheros 9380: mem=0xb8100000, irq=2
====>>>>SystemMode : Normal Router
wlan_vap_create : enter. devhandle=0x80d202c0, opmode=IEEE80211_M_HOSTAP, flags=0x1
wlan_vap_create : exit. devhandle=0x80d202c0, opmode=IEEE80211_M_HOSTAP, flags=0x1.
VAP device ath0 created
====>>>>wlan: rand channel 6
 
 DES SSID SET=TP-LINK_XYXYXY
 ieee80211_ioctl_siwmode: imr.ifm_active=131712, new mode=3, valid=1
athr_gmac_ring_free Freeing at 0x81e7b400
athr_gmac_ring_free Freeing at 0x81f25000
br0: port 1(eth0) entering disabled state
athr_gmac_ring_alloc Allocated 640 at 0x81e7b400
athr_gmac_ring_alloc Allocated 1536 at 0x81f25000
athr_gmac_mii_setup: MDC check failed
Setting Drop CRC Errors, Pause Frames and Length Error frames
Setting PHY...mac 1
device ath0 entered promiscuous mode
br0: port 2(ath0) entering forwarding state
====>>>>ssss_1300
 ieee80211_ioctl_siwmode: imr.ifm_active=1442432, new mode=3, valid=1
br0: port 2(ath0) entering disabled state
 
 DES SSID SET=TP-LINK_XYXYXY
br0: port 2(ath0) entering forwarding state
====>>>>cmdCtrl open success
====>>>>eventCtrl open success
====>>>>eventCtrl attach success
fuse init (API version 7.12)
SCSI subsystem initialized
Initializing USB Mass Storage driver...
usbcore: registered new interface driver usb-storage
USB Mass Storage support registered.

I komendy dostępne w U-Boot:

U-Boot 1.1.4 (Apr 19 2013 - 15:56:20)

AP121 (ar9330) U-boot

DRAM:  32 MB
led turning on for 1s...
id read 0x100000ff
flash size 8388608, sector count = 128
Flash:  8 MB
Using default environment

In:    serial
Out:   serial
Err:   serial
Net:   ag7240_enet_initialize...
No valid address in Flash. Using fixed address
No valid address in Flash. Using fixed address
: cfg1 0x5 cfg2 0x7114
eth0: 00:03:7f:09:0b:ad
ag7240_phy_setup
eth0 up
: cfg1 0xf cfg2 0x7214
eth1: 00:03:7f:09:0b:ad
athrs26_reg_init_lan
ATHRS26: resetting s26
ATHRS26: s26 reset done
ag7240_phy_setup
eth1 up
eth0, eth1
Autobooting in 1 seconds
hornet>

hornet>

hornet> ?

?       - alias for 'help'
bootm   - boot application image from memory
cp      - memory copy
erase   - erase FLASH memory
help    - print online help
md      - memory display
mm      - memory modify (auto-incrementing)
mtest   - simple RAM test
mw      - memory write (fill)
nm      - memory modify (constant address)
printenv- print environment variables
progmac - Set ethernet MAC addresses
reset   - Perform RESET of the CPU
setenv  - set environment variables
tftpboot- boot image via network using TFTP protocol
version - print monitor version
hornet>


-- 26 lip 2013, 14:11 --

Wrzuciłem mu przez TFTP obraz Gargoyle PL dla TL-MR3220v2.

Wygląda na to, że wszystko działa :)

GPIO dla LED (jest tylko jedna) się zgadza (GPIO 27).
USB działa, zasilanie jest od razu (sterowanie z GPIO8).
Przycisk reset (jedyny) jest podpięty do GPIO11 (w MR3220v2 jest to WPS).

Trzeba tylko dostosować konfigurację interfejsów LAN/WAN, bo aktualnie oba porty są w LAN (LAN - LAN2, WAN/LAN - LAN4).

_________________
Modyfikacja U-Boot dla routerów (gotowe obrazy)
Overclocking ZyXEL NSA310

Podejmę się naprawy każdego routera, wymienię RAM i FLASH na większy


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-LINK TL-WR710N
Post: 26 lip 2013, 14:20 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13694
Lokalizacja: Warszawa
Zmień konfigurację switcha dodając lan4 jako wan i zobacz. Ciekawe że jest to przez switcha a nie oddzielne porty.

-- 26 lip 2013, 19:45 --

No to proszę państwa mamy działające obrazy dla 710n.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-LINK TL-WR710N
Post: 26 lip 2013, 21:43 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 lut 2012, 22:24
Posty: 2090
Lokalizacja: Warszawa
Cezary zrobił wsparcie i już od jutra będą u niego obrazy dla tego modelu :)

_________________
Modyfikacja U-Boot dla routerów (gotowe obrazy)
Overclocking ZyXEL NSA310

Podejmę się naprawy każdego routera, wymienię RAM i FLASH na większy


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-LINK TL-WR710N
Post: 17 lis 2013, 10:25 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 17 lis 2013, 10:01
Posty: 3
Witam,

jako iż jestem tu nowy, chciałbym się podpytać. W jaki sposób odpalić openwrt na wr710N? Rozumiem, iż strona Cezarego to:
http://eko.one.pl/
starałem się zainstalować: http://ecco.selfip.net/gargoyle-pl/atti ... pgrade.bin
ale wywala mi błąd przy firmware upgrade z pliku - Error code: 18005

Bieżąca wersja systemu:
Firmware Version:
3.14.9 Build 130419 Rel.58371n
Hardware Version:
WR710N v1 00000000

Czy mógłbym prosić o pomoc?
-- edit
Ok, doczytałem.
Znalazłem:
openwrt-ar71xx-generic-tl-wr710n-v1-squashfs-sysupgrade.bin
ale dopiero później doczytałem, że powinienem użyć:
http://ecco.selfip.net/attitude_adjustm ... actory.bin
No i pudełko mi nie odpala - nie pinguje na 192.168.1.1 ani nie moge sie ztelnetować na port 22. Czy jest jakiś sposób, żeby to naprawić?


Ostatnio zmieniony 17 lis 2013, 10:48 przez karol_ek, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-LINK TL-WR710N
Post: 17 lis 2013, 10:27 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13694
Lokalizacja: Warszawa
Factory nie sysupgrade. Nie ten plik.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-LINK TL-WR710N
Post: 17 lis 2013, 10:55 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 17 lis 2013, 10:01
Posty: 3
Już wiem - właśnie mam piękny, biało szary przycisk do papieru :). Czy można jakoś dostać się teraz do niego?


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-LINK TL-WR710N
Post: 17 lis 2013, 11:17 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13694
Lokalizacja: Warszawa
W sensie uwaliłeś go? rozebrać, reanimować. Klejony jest o ile pamiętam, więc piękny nie będzie po tym.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-LINK TL-WR710N
Post: 17 lis 2013, 11:29 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 17 lis 2013, 10:01
Posty: 3
A no wgralem do niego ten sysupgrade i teraz nie reaguje ani na 192.168.1.1 ani na wcześniejszym 192.168.0.254.

Miałem drugie takie urządzonko i w nim już zrobiłem jak Bozia przykazała, własnie przez niego jestem NAT-owany i kombinuję co można z niego więcej wycisnąć -> zastanawia mnie:
http://www.digininja.org/jasager/index.php

Ale wracając do reanimowania uwalonego - w jaki sposob mozna go reanimowac? Doswiadczenie z linuxami mam spore, ale obawiam się, iż nie za bardzo wiem, w jaki sposób się do niego "wlutowac". Pozatym piekny on moze nie byc, chciałbym mieć platformę testową.


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-LINK TL-WR710N
Post: 17 lis 2013, 11:40 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13694
Lokalizacja: Warszawa
Rozbierz go, w środku znajdziesz miejsce do przylutowania kabelka szeregowego.

karma - w standardzie ma to projekt pineapple, są w sieci poradniki jak to wydobyć i zrobić na inną platformę (730, 1043), więc identycznie będzie i tutaj.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-LINK TL-WR710N
Post: 1 sty 2020, 19:54 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 8 lis 2015, 15:03
Posty: 23
Cześć,
dostałem uwalonego 710, po włączeniu od razu dioda mrugnie i gaśnie, nie daje IP na żadnym porcie, brak reakcji na fail-safe. Konsoli jeszcze nie lutowałem ale była opcja od razu przekazać go na programator:
Obrazek
Czy trzeba jeszcze coś zaznaczyć w opcjach? Po wgraniu binarki ze strony TP-linka do flash sytuacja się nie zmienia.


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-LINK TL-WR710N
Post: 1 sty 2020, 20:13 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13694
Lokalizacja: Warszawa
Jeżeli wgrałeś soft z tplinka bezpośrednio do pamięci to właśnie to uwaliłeś. Ten soft to nie jest gotowy obraz pamięci. Niektóre nie mają bootloadera, nie maja zmiennych bootloadera, ustawień własnych czy chociaz by arta który jest potrzebny do radia.

Teraz szukaj kogoś kto jeszcze ma taki model, konkretnie w wersji którą masz i nich ci zgra pełen obraz flash. I czym takim dopiero zaprogramuj kość.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
designed by digi-led.pl
...Copyright © 2010-2013, Ekipa openrouter.info