Dzisiaj jest 27 wrz 2021, 09:17

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Asus RT-N56U
Post: 22 gru 2010, 21:16 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13938
Lokalizacja: Warszawa
Cóż gwiazdka jest jednak wcześniej... Kojarzycie wspominany niedawno RT-N56U Black Diamond Powiem krótko: MAMY GO!

Coś szczególnego w testach chcecie?

Edit: recenzja została opublikowana.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Asus RT-N56U
Post: 23 gru 2010, 00:20 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 13:13
Posty: 1942
Lokalizacja: Suwałki
Kto ma ten ma...

_________________
Pozdrawiam, Artur
http://digi-led.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Asus RT-N56U
Post: 23 gru 2010, 08:34 
Offline
Przyjaciel openrouter.info

Rejestracja: 10 kwie 2010, 21:28
Posty: 475
Lokalizacja: Wolbórz
Ukryta kamera czy co ? :)
Bo MAMY GO mi się tak kojarzy...

_________________
rpcWiki - http://rpc.one.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Asus RT-N56U
Post: 23 gru 2010, 09:44 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13938
Lokalizacja: Warszawa
Znaczy to tylko tyle że router jest w testach i najbliższym czasie powstanie recenzja tego sprzętu.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Asus RT-N56U
Post: 23 gru 2010, 10:37 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 13:13
Posty: 1942
Lokalizacja: Suwałki
Ja tam chce fotki FullHD w końcu to piękny router :)

_________________
Pozdrawiam, Artur
http://digi-led.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Asus RT-N56U
Post: 23 gru 2010, 10:52 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13938
Lokalizacja: Warszawa
Nie ma z tym problemu.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Asus RT-N56U
Post: 23 gru 2010, 15:45 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 22:10
Posty: 537
no to robi sie ciekawie. Mnie bardzo ciekawi wydajnosc USB na ralinku oraz to jaki soft asus tym razem zapakował do środka. O alternatywie poki co mozna raczej pomarzyć.

Dla podniesienia smaczka powiem, że mam Linksysa Cisco WRT610Nv2 (to samo co Linksys E3000) wiec może być fajne porównanie :)

_________________
http://openlinksys.info
http://tomato.groov.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Asus RT-N56U
Post: 23 gru 2010, 16:26 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13938
Lokalizacja: Warszawa
W środku jest dokładnie taki sam soft jak na innych asusach (z tym ich ez-ui). To samo co było na rt-n16 czy rt-n13u.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Asus RT-N56U
Post: 23 gru 2010, 16:28 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 22:10
Posty: 537
obsy pisze:
W środku jest dokładnie taki sam soft jak na innych asusach (z tym ich ez-ui). To samo co było na rt-n16 czy rt-n13u.


czyli porażka ;) Lepiej by zrobili jakby wywalili tych wszystkich programistów, udostepnili pełne źródła a na routery instalowali od razu tomato ;D Wszyscy by byli zadowoleni, no może prócz programistów ;)

_________________
http://openlinksys.info
http://tomato.groov.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Asus RT-N56U
Post: 23 gru 2010, 16:51 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13938
Lokalizacja: Warszawa
Marketing panie, marketing...

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Asus RT-N56U
Post: 23 gru 2010, 21:57 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 wrz 2010, 18:24
Posty: 66
W rankingu Chipa na 1 miejscu
http://www.chip.pl/ranking/akcesoria/routery-wifi-n
Test Chipa
http://www.chip.pl/testy/akcesoria/routery-wifi-n/asus-rt-n56u

_________________
Asus RT-N66U, Asus RT-N10, TP-Link Switch TL-SG1005D
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Asus RT-N56U
Post: 24 gru 2010, 08:54 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 22:10
Posty: 537
@jacekn - zacytuje obsego

Cytuj:
Marketing panie, marketing...

_________________
http://openlinksys.info
http://tomato.groov.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Asus RT-N56U
Post: 24 gru 2010, 08:58 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13938
Lokalizacja: Warszawa
Propo Chipa - to była ocena power, ekono to zaledwie 18 :)

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Asus RT-N56U
Post: 24 gru 2010, 16:04 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 wrz 2010, 18:24
Posty: 66
Obsy czekamy na testy , czyżby był to następca N16 ??
Pamięć: 8 MB flash i 128 MB RAM
(Nie znalazłem jaki ma procek może ten sam co N16 Broadcom BCM4718 533MHz)

Obrazek
Obrazek

_________________
Asus RT-N66U, Asus RT-N10, TP-Link Switch TL-SG1005D
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Asus RT-N56U
Post: 24 gru 2010, 18:00 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 22:10
Posty: 537
jacekn przeciez pisalem ze ma ralinka

_________________
http://openlinksys.info
http://tomato.groov.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Asus RT-N56U
Post: 25 gru 2010, 01:24 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 wrz 2010, 18:24
Posty: 66
Ok nie doczytałem a jaki zegar

_________________
Asus RT-N66U, Asus RT-N10, TP-Link Switch TL-SG1005D
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Asus RT-N56U
Post: 25 gru 2010, 18:30 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13938
Lokalizacja: Warszawa
Ale nie możecie poczekać do recenzji? :) 500Mhz.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Asus RT-N56U
Post: 6 sty 2011, 13:35 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13938
Lokalizacja: Warszawa
Opublikowałem recenzję, zaktualizowałem pierwszy post.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Asus RT-N56U
Post: 6 sty 2011, 15:10 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 13:13
Posty: 1942
Lokalizacja: Suwałki
Jest fajnie :-) Za cenę 600zł mamy dwie "gołe" płyty RSPro.

_________________
Pozdrawiam, Artur
http://digi-led.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Asus RT-N56U
Post: 6 sty 2011, 15:15 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13938
Lokalizacja: Warszawa
D-Link 825 też kosztuje sporo, a ludzie go kupują. Pewnie i więc kupią go.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
designed by digi-led.pl
...Copyright © 2010-2013, Ekipa openrouter.info