Dzisiaj jest 8 gru 2021, 12:37

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1269 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 64  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 27 lis 2011, 23:58 
obsy, mozesz dorzucic do obrazu skorki z websvn od arteq? sam juz nic nie updateuje (bo po co dublowac prace) a jego skiny sa bardzo fajne...


Na górę
  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 27 lis 2011, 23:59 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 14009
Lokalizacja: Warszawa
Który konkretnie? Bo te "oficjalne" już są.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 28 lis 2011, 13:27 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 18 paź 2010, 15:16
Posty: 108
Mi na 3700v2 tor działa bez problemu. Mogę go włączać, wyłączać i wszystko się zapisuje.


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 28 lis 2011, 13:32 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 14009
Lokalizacja: Warszawa
Masz 64MB pamięci i szybki procek. Na układach 400MHz i przy 32MB potrafi tak zamulić system, że nawet ssh ciężko odpowiada. Zastanawiam się czy go nie wywalić z domyślnych obrazów. Doinstalować sobie można zawsze w razie potrzeby. A jak ktoś ma mało doświadczenia to jest problem i będzie narzekać.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 28 lis 2011, 15:57 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 1 lis 2011, 18:56
Posty: 182
Lokalizacja: Bystrzyca Kłodzka / Opole
obsy, ja bym prosił o wywalenie tora... jak ktoś będzie chciał to sobie go zainstaluje i skonfiguruje. Możesz jeszcze raz przebudować obrazy z obecnymi zmianami bez tora?


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 28 lis 2011, 16:07 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 14009
Lokalizacja: Warszawa
I tam muszę bo poprawki w ograniczeniach zrobiłem.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 28 lis 2011, 17:39 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 18 paź 2010, 15:16
Posty: 108
Dobra decyzja. Przecież na tym Torze nic nie można robić. Głupia strona www ładuje się wieczność.


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 28 lis 2011, 19:58 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 14009
Lokalizacja: Warszawa
I tak też zrobiłem. Poprawione jest też w ograniczeniach i przy okazji znalazł się jeden błąd w ftp.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 28 lis 2011, 20:10 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 10 kwie 2010, 22:39
Posty: 398
obsy, powiedz mi
problemy z wykrywaniem urządzeń podpiętych pod usb na ja73pf można gdzieś zgłosić, jeżeli tak to gdzie, i w jaki sposób?
czy jeżeli nie działa to dobrze, to już raczej nie będzie
(przypomnę że na dd-wrt wykrywa bez problemu)


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 28 lis 2011, 20:27 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 14009
Lokalizacja: Warszawa
ja73pf nie jest wspierane w backfire w trunku jest. Jak jest problem to zainstaluj trunka i sprawdź.

PS. a masz zainstalowane uhci/ohci czy samo ehci?

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 28 lis 2011, 20:27 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 10 kwie 2010, 22:39
Posty: 398
mam twój obraz, nic nie dogrywałem


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 28 lis 2011, 20:49 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 14009
Lokalizacja: Warszawa
To doinstaluj, dla 73pf nie jest on jakoś specjalnie modowany.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 28 lis 2011, 22:10 
obsy pisze:
Który konkretnie? Bo te "oficjalne" już są.

chromeish i light
konkretnie ten :
Obrazek
rewelacyjny !


Ostatnio zmieniony 28 lis 2011, 22:29 przez house, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 28 lis 2011, 22:35 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 10 kwie 2010, 22:39
Posty: 398
mam problem z wifi
doinstalowałem kmod-ath5k ale przy uruchamianiu wywala
ath5k: Unknown symbol ieee80211_tx_status_sta


i ogólnie wifi brak

----- Dodano ----- 28 lis 2011, o 21:35 -----

eureka,
po doinstalowaniu kmod-usb-ohci widzi drkarkę,
mogę odłączać podłączać ile razy chce, wykrywa bez problemu

w gui też jest :)


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 28 lis 2011, 22:38 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 13:13
Posty: 1942
Lokalizacja: Suwałki
@nergal chromeish jeszcze nie jest ukończony :]

_________________
Pozdrawiam, Artur
http://digi-led.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 28 lis 2011, 22:50 
arteq pisze:
@nergal chromeish jeszcze nie jest ukończony :]

wiem, widzialem ,ale i tak idzie ku dobremu...
a ten ktorego masz screen na swojej stronie jest absolutnie rewelacyjny... dodajcie go z obsym do jego obrazów, bo rozumiem ,że Ty takich updateów nie robisz... w sumie to po co dublować pracę :)


Na górę
  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 28 lis 2011, 23:04 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 14009
Lokalizacja: Warszawa
@arteq: a pracujesz nad tym theme w ogóle jeszcze?

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 2 gru 2011, 13:08 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 29 lis 2011, 10:20
Posty: 21
Czy można prosić o jakiś symulator Gargoyle, chce sobie popatrzeć na wszystkie jego funkcje?

edit: Ewentualnie jakieś screeny poszczególnych opcji?


Ostatnio zmieniony 2 gru 2011, 13:22 przez rysiu453, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 2 gru 2011, 13:11 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 14009
Lokalizacja: Warszawa
Nie spotkałem się z tym żeby ktoś taki wystawił.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Polskie tłumaczenie Gargoyle
Post: 2 gru 2011, 22:52 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 4 lis 2011, 18:28
Posty: 42
Lokalizacja: Pruszków
http://www.gargoyle-router.com/wiki/dok ... creenshots


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1269 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 64  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 43 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
designed by digi-led.pl
...Copyright © 2010-2013, Ekipa openrouter.info