Dzisiaj jest 17 kwie 2021, 10:18

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Teamviewer
Post: 26 maja 2018, 17:21 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 13 sie 2013, 18:55
Posty: 67
Im not into #programista15k @pepe2k @obsy

zastanawiam się jaką lukę wykorzystuje teamviewer że to działa ("niech ktoś" ??)
ps. tak,,,,,,, nawet z routerem z openwrt na pokładzie


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Teamviewer
Post: 26 maja 2018, 17:40 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 9 kwie 2010, 23:28
Posty: 13872
Lokalizacja: Warszawa
Tzn? tv łączy się do swoich serwerów i cały ruch idzie przez nich.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Teamviewer
Post: 28 maja 2018, 12:03 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 7 sie 2013, 15:00
Posty: 75
Bezpośrednie połączenie pomiędzy komputerami A oraz B nie musi istnieć, bo obu wystarczy możliwość połączenia się z serwerem pośredniczącym C tj. zamiast A<->B masz A<->C<->B.


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
designed by digi-led.pl
...Copyright © 2010-2013, Ekipa openrouter.info