Dzisiaj jest 24 wrz 2017, 05:07

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 106 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: TP-Link TL-MR3040
Post: 10 gru 2013, 09:13 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 10 lut 2011, 09:30
Posty: 168
Zauważyłem, że w najnowszym gargusiu nie działa poprawnie skanowanie sieci w trybie dhcp(wi-fi) w przynajmniej na moim mr3040v2. Moja nokia N79 (opera mobile) ma też problem z wyświetlaniem niektórych zakładek i zapisywaniem zmian.W chwili obecnej mam 2 sprzęty mr3040 jeden ze starym gargusiem a drugi z najnowszym i na pewno mam różnice stary działa bez zastrzeżeń. Mógłby to ktoś sprawdzić. Obsy ściągnę skądś star ą wersję gagrusia?


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-Link TL-MR3040
Post: 10 gru 2013, 11:57 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 12922
Lokalizacja: Warszawa
1. zapchałeś flash że nie zapisuje.
2. skanowanie w trybie klienta nigdy nie działało jak już jest ustawiony.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-Link TL-MR3040
Post: 10 gru 2013, 17:32 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 10 lut 2011, 09:30
Posty: 168
Obsy przed chwila przeflaszowałem mr3040v2 ponownie z oryginału na gargusia najnowszego. I na mozilli niestety nie chciało się wyświetlić. Dopiero za któryms razem załapało. Zauważyłem również, że najnowsza gargoyla grysie się z esetem. Bez względu na to jaki typ sieci wybiorę czy publiczna czy domowa i tak i tak nie mam dostępu do panelu. Dopiero jak wyłączę ochronę na esecie zaczyna działać. Wcześniej tak nie było działało i na jednym i na drugim i bez wyłączania ochrony.Nie masz gdzieś wcześniejszej wersji na ów sprzęt? Będę bardzo wdzięczny:)


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-Link TL-MR3040
Post: 10 gru 2013, 17:35 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 12922
Lokalizacja: Warszawa
Ten durnowaty ESET zawsze i wszędzie wszystkim blokował, poszukaj postów u mnie na forum. Zarówno www jak i tftp. Nie wiem po co w ogóle taki badziewny soft używasz?

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-Link TL-MR3040
Post: 10 gru 2013, 17:37 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 10 lut 2011, 09:30
Posty: 168
Ale w poprzedniej wersji gargusia wszystko chodziło i nic się z niczym nie gryzło:)


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: TP-Link TL-MR3040
Post: 10 gru 2013, 17:46 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 lut 2012, 22:24
Posty: 2038
Lokalizacja: Warszawa
obsy pisze:
Ten durnowaty ESET zawsze i wszędzie wszystkim blokował, poszukaj postów u mnie na forum. Zarówno www jak i tftp. Nie wiem po co w ogóle taki badziewny soft używasz?

Ja używam i bardzo sobie cenię, ale tylko pakiet antywirusowy, bo ten kombinowany z firewallem, to im się rzeczywiście nie udał ;)

_________________
Modyfikacja U-Boot dla routerów (gotowe obrazy)
Overclocking ZyXEL NSA310

Podejmę się naprawy każdego routera, wymienię RAM i FLASH na większy


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 106 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
designed by digi-led.pl
...Copyright © 2010-2013, Ekipa openrouter.info