Dzisiaj jest 15 sie 2018, 20:15

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Teamviewer
Post: 26 maja 2018, 18:21 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 13 sie 2013, 19:55
Posty: 49
Im not into #programista15k @pepe2k @obsy

zastanawiam się jaką lukę wykorzystuje teamviewer że to działa ("niech ktoś" ??)
ps. tak,,,,,,, nawet z routerem z openwrt na pokładzie


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Teamviewer
Post: 26 maja 2018, 18:40 
Online
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13246
Lokalizacja: Warszawa
Tzn? tv łączy się do swoich serwerów i cały ruch idzie przez nich.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Teamviewer
Post: 28 maja 2018, 13:03 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 7 sie 2013, 16:00
Posty: 74
Bezpośrednie połączenie pomiędzy komputerami A oraz B nie musi istnieć, bo obu wystarczy możliwość połączenia się z serwerem pośredniczącym C tj. zamiast A<->B masz A<->C<->B.


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
designed by digi-led.pl
...Copyright © 2010-2013, Ekipa openrouter.info