Dzisiaj jest 20 paź 2018, 10:34

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Co zamiast WDR3600 ?
Post: 7 sie 2018, 17:34 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 16 wrz 2010, 13:14
Posty: 321
Witam
Jak w temacie , proszę Was o pomoc w wyborze routera w cenie około 300zł.
Router działa dobrze , jednak chciałbym coś nowszego , najlepiej z 4 usb i większą pamięcią . :)
Możecie mi pomóc w wyborze ?
oczywiście z możliwością wgrania openwrt i żeby zostało sporo miejsca w pamięci na instalację dodatkowych pakietów :)
Pozdrawiam

_________________
Aktualnie TL-WDR3600 OpenWrt Attitude Adjustment 12.09 (r36535)


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Co zamiast WDR3600 ?
Post: 7 sie 2018, 17:45 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13278
Lokalizacja: Warszawa
PCEngines APU4 Ale to nie ten zakres cenowy.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Co zamiast WDR3600 ?
Post: 7 sie 2018, 17:55 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 16 wrz 2010, 13:14
Posty: 321
Dzięki @obsy , czyli zostaje mi zostać przy moim staruszku :)
Najnowsze firmware to rozumiem openwrt 18.06.
Mogę jakoś przenieść moje ustawienia z mojego aktualnego firmware w stopce ? bo aktualnie kopiuję to co w /etc/config - to wystarczy ?

_________________
Aktualnie TL-WDR3600 OpenWrt Attitude Adjustment 12.09 (r36535)


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Co zamiast WDR3600 ?
Post: 7 sie 2018, 17:56 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13278
Lokalizacja: Warszawa
Nie możesz. W sensie nie rób odtwarzania backupu bo go ukatrupisz. Uruchom na czysto i poustawiaj ręcznie to co ma być ustawione.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Co zamiast WDR3600 ?
Post: 7 sie 2018, 18:00 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 16 wrz 2010, 13:14
Posty: 321
Dobrze - dzięki za ostrzeżenie.
A same pliki tekstowe z configuracją z katalogu /etc/config mocno się zmieniły ?

_________________
Aktualnie TL-WDR3600 OpenWrt Attitude Adjustment 12.09 (r36535)


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Co zamiast WDR3600 ?
Post: 7 sie 2018, 18:03 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13278
Lokalizacja: Warszawa
Większość tak.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
designed by digi-led.pl
...Copyright © 2010-2013, Ekipa openrouter.info