Dzisiaj jest 22 paź 2019, 01:05

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Tomato dla Netgear WNR3500L v2
Post: 26 sty 2012, 12:32 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 22:10
Posty: 537
Dla przypomnienia:
- CPU 480MHz
- 128MB NAND
- 128MB RAM
- 1x USB
- gigabit
- radio N300 2T2R - wbudowane antenty ale na złączkach U.Fl

Obrazek
po lewej wersja v1, po prawej v2

Tomato w pełni wspierające ten router dostępne jest na tomato.groov.pl w katalogu K26RT-N

Screen:
Obrazek

_________________
http://openlinksys.info
http://tomato.groov.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Tomato dla Netgear WNR3500L v2
Post: 26 sty 2012, 12:35 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13457
Lokalizacja: Warszawa
Brawo. Jeszcze tylko spraw żeby wyświetlało sumaryczną wielkość flash a nie partycję :)

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Tomato dla Netgear WNR3500L v2
Post: 26 sty 2012, 13:33 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 22:10
Posty: 537
mogę to zrobić małym oszustwem ale czy to znów nie będzie mylące dla ludków chcących korzystać z jffs i dziwiących się czemu mają partycję 24MB a nie 120MB :)

_________________
http://openlinksys.info
http://tomato.groov.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Tomato dla Netgear WNR3500L v2
Post: 26 sty 2012, 13:37 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13457
Lokalizacja: Warszawa
To zmień nazwę w gui na "wielkość jffs" czy coś w ten deseń. Bo tak to będziesz miał zaraz pytanie czemu jest 32 a nie 128 i czy nie mają wybrakowanego routera :)

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Tomato dla Netgear WNR3500L v2
Post: 26 sty 2012, 14:47 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 22:10
Posty: 537
w sumie racja. Pole wabi się Flash Size więc ustawię tam by dla netgeara pokazywało 128MB :)

----- Dodano ----- 26 sty 2012, o 13:47 -----

mowisz i masz ;)
Obrazek

_________________
http://openlinksys.info
http://tomato.groov.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Tomato dla Netgear WNR3500L v2
Post: 26 sty 2012, 14:54 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13457
Lokalizacja: Warszawa
To teraz się zdecyduj - flash czy ram. Bo Flash RAM brzmi dziwne :)

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Tomato dla Netgear WNR3500L v2
Post: 26 sty 2012, 15:03 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 22:10
Posty: 537
ehm, docelowo chyba zmienie na "Flash / NAND size"

_________________
http://openlinksys.info
http://tomato.groov.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
designed by digi-led.pl
...Copyright © 2010-2013, Ekipa openrouter.info